Шофьорка на 72-годишна възраст блъсна 68-годишна жена на пешеходна пътека в

...
Шофьорка на 72-годишна възраст блъсна 68-годишна жена на пешеходна пътека в
Коментари Харесай

Възрастна шофьорка блъсна пешеходка в Добрич

Ш офьорка на 72-годишна възраст блъсна 68-годишна жена на пешеходна пътека в Добрич.

Сигнал за случая е подаден към 11:20 часа в четвъртък, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Пострадалата е пресичала на кръстовището на улиците „ Орфей ” и „ Опълченец Димитър Ковачев ”, когато била ударена от лекия автомобил.

Тя е откарана в многопрофилната болница с контузна рана на главата. След обширен обзор е оставена в лечебното заведение за наблюдаване, без заплаха за живота.

Двама души са починали, а 34 са ранени при 27 тежки произшествия в страната през последното денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В София са регистрирани едно тежко и 28 леки пътнотранспортни катастрофи, при които е потърпевш един човек. От началото на месеца са станали 278 произшествия, при които живота си са изгубили 14 души, а ранените са 332-ма.

От началото на годината са регистрирани 2803  катастрофи със 162 жертви и 3479 ранени. При съпоставяне с данните за същия интервал на 2023 година се регистрират с 50 по-малко починали участници в придвижването по пътищата през 2024 година, оповестиха още от Министерство на вътрешните работи.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР